DGN Groep _ er is altijd meer

okt/15

6

Onze reclame voor DeGoedkoopsteNotaris.nl is weer op tv!

Kijk je wel eens naar SBS6, Net5 en Veronica? Dan is de kans groot dat je ons billboard voor DeGoedkoopsteNotaris.nl wel eens gezien hebt. Onze reclamecampagne is namelijk weer begonnen en de campagne loopt tot en met 16 oktober. Heb je het billboard nog niet gezien? Geen nood want op deze pagina kan je het billboard bekijken.

‘Bespaar ‘es op de notaris’

Net als bij de vorige campagne van DeGoedkoopsteNotaris.nl is de slogan ‘Bespaar ‘es op de notaris’ gebruikt. Het is namelijk nog niet bij iedereen bekend dat de tarieven van notarissen onderling flink kunnen verschillen. Notarissen mogen hun eigen tarieven bepalen waardoor er prijsverschillen van honderden euro’s kunnen zijn. Wij maken deze prijsverschillen inzichtelijk en we geven je de mogelijkheid om vrijblijvend offertes aan te vragen.

Bekijk de reclame hieronder

 

Op DeGoedkoopsteNotaris.nl kan je eenvoudig zelf offertes aanvragen voor verschillende aktes. Dit kan in je eigen woonplaats of ver daarbuiten zijn. Kom je er zelf niet uit dan kan je ook bellen met het servicenummer van DeGoedkoopsteNotaris.nl. Dat is 020 2611611

·

3 reacties

Plaats een reactie

<<

>>

© 2010 DGN Publishers