Advocatenoverzicht in Panorama

De smaakmakers van de rechtszaal

U bent op zoek naar een advocaat, maar is een bekende en dure strafrechtadvocaat dan ook een goede? De volgende advocaten zijn op de een of andere manier in ieder geval toppers!

Aan de hand van onderzoek op AdvocatenOverzicht.nl weet Panorama te vertellen dat zowel de duurste als goedkoopste strafrechtadvocaat gevestigd is in Amsterdam. Gerard Spong is met een uurtarief van 400 euro de duurste en Wormhoudt Berg Advocaten is met 75 euro de goedkoopste strafrechtadvocaat in Nederland.

De meest mediagenieke strafpleiter steekt met kop en schouders boven de rest uit, namelijk Bram Moszkowicz. Naast de vele aandacht voor zijn zaken in de media is hij ook te zien in RTL Boulevard als gastpresentator, had hij een eigen televisieprogramma ‘De nieuwe Moszkowicz’ en is zijn relatie met NOS-presentatrice Eva Jinek ook niemand ontgaan.

De gebroeders Anker zijn uitgeroepen tot joligste strafrechtadvocaten van het land. Zo serieus als ze in de rechtszaal zijn zo jolig zijn ze buiten deze vier muren. Een Beerenburgetje op zijn tijd slaan ze dan ook zeker niet af. Op dit moment zijn Wim en Hans Anker vooral bekend als advocaten van Robert M. in de zedenzaak rond kinderdagverblijf ’t Hofnarretje.

Daarnaast werd Theo Hiddema als winnaar uitgeroepen in de categorie meest geschorste strafrechtadvocaat. Hij mag vanaf half april weer twee weken op vakantie van het Hof van Discipline na uitlatingen over een ex-cliënt. Oscar Hammerstein heeft de titel voor strafpleiter met de meeste bonje binnen gesleept doordat hij altijd wel met íemand ruzie heeft.

Tot slot zijn ook de geheimzinnigste en wispelturigste strafrechtadvocaat van Nederland bekend gemaakt. Peter Plasman is door zijn vriendelijke persoonlijkheid in contrast met zijn bikkelharde voorkomen als advocaat de geheimzinnigste. Op het gebied van wispelturigheid scoort Cees Korvinus het hoogste. Met een carrièreswitch van advocaat naar voorzitter van de VARA en de gedachte om weer terug te keren in de advocatuur is dat een verdiende titel.

Op AdvocatenOverzicht.nl vindt u alle advocaten. Zo vindt u gemakkelijk een geschikte advocaat bij u in de buurt.

Bron: Panorama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *