1 thought on “Geld & Recht: Waar vindt u een goedkope notaris?

 1. Als je uit eten gaat, ga je dan eten waar het eten het goedkoopst is. Heeft u de goedkoopste auto gekocht en koopt u altijd de goedkoopste kleding?

  Allemaal situaties waarin u naar ik aanneem een prijs kwaliteitsafweging maakt. Zo ook bij notarissen is die prijskwaliteitsafweging van belang.
  De duurste is niet altijd de beste maar de kans dat de goedkoopste de beste is is klein.

  Ik begrijp dat niet veel mensen het werk van een notaris echt op kwaliteit kunnen beoordelen. Ik heb het dan niet over service, snelheid, betere koffie, mooier pand, aardiger en allerlei andere zaken die goe dte beoordelen zijn.

  Ik heb het dan over juridische kwaliteit. Wordt u wel eigenaar van het uis dat u gekocht heeft. Hoe zit het met het achterpad. Want zijn de risico’s van de akte van splitsing.

  Wat als de samenleving toch minder goed loopt, is het dan echt goed geregeld of geeft de overeenkomst voer voor advocaten om grote veel geld kostende discussies te voeren.

  Hoe zit het nu met de fiscale gevolgen van alles wat u wilt regelen en wordt u wel gewezen op besparingsmogelijkheden. € 500 besparen om op jaarbasis € 1.000 meer inkomstenbelasting te betalen. Of tienduizenden en soms nog veel meer te veel erfbelasting te betalen.

  Ter overweging veel personen die wekelijks contact hebben met een notaris en dus veel ervaring hebben kiezen zelden voor de goedkoopste.

  Goedkoop is duurkoop geldt ook voor de notaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *