Open huizen dag komt er weer aan!

Op 1 oktober is het weer zover. Dan gooien huiseigenaren hun deuren voor je open! Op deze Open huizen dag kan je tussen 11:00 en 15:00 uur zonder afspraak en geheel vrijblijvend huizen bezichtigen waar je interesse in hebt. Welke huizen er allemaal mee doen vind je op Funda.

open huizen dag

Hoe werkt de Open huizen dag?

Op de website van Funda vind je alle huizen die mee doen aan de NVM Open Huizen Dag. Hier kan je je alvast oriƫnteren en een selectie van potentiƫle woningen maken. Om de vier uur zo optimaal mogelijk te benutten is het handig om een route te maken met alle woningen die je wilt gaan bezichtigen. De woningeigenaren zullen zelf ook aanwezig zijn. Vragen over bijvoorbeeld de buurt, het winkelcentrum of de buren kan je dan direct aan de eigenaren zelf stellen.

Voorbereiding is het halve werk. Om je te helpen bij het vinden van je nieuwe woning, geven we je nog een aantal tips mee!

  • Bereken je maximale hypotheek
  • Bereid je online voor
  • Maak een checklist
  • Houd dezelfde route aan
  • Wees vriendelijk
  • Neem je tijd

Voor een uitleg bij bovengenoemde tips kan je een kijkje nemen op het artikel op DeGoedkoopsteNotaris.nl.

Heb je een droomhuis gevonden. Let dan op waar je de stukken laat opmaken. De notaris vergelijken kan je flink geld besparen!

1 thought on “Open huizen dag komt er weer aan!

  1. Goed voorbereid op huizenjacht is inderdaad een goed idee.
    Hiermee voorkom je dat je onnodig huizen afstruint en enkel de huizen bezichtigd waar je ook daadwerkelijk een bod op kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *