Hypotheek24 helpt nu ook via de webcam

Hypotheek24 webcam hypotheekcheckWil jij gratis en persoonlijk een hypotheekcheck? Dat kan nu bij Hypotheek24 via de webcam. Dit eenrichtingsverkeer (jij ziet ons, wij jou niet) is bedoeld om samen met jou nog een keer rustig alle stappen op Hypotheek24 te doorlopen, zodat jij zeker weet dat je de juiste hypotheek hebt gevonden.

Sinds kort hebben wij de gratis hypotheekcheck via webcam beschikbaar. Op Hypotheek24 kan je zelf in 10 stappen een hypotheek samenstellen, vergelijken en afsluiten. Als je echt zeker wilt weten dat je de juiste keuze maakt, kan je ervoor kiezen om de stappen nog een keer door te lopen met een van onze medewerkers. De hypotheekcheck is gratis en de webcam is alleen aan onze kant actief. Jij bent dus niet voor ons zichtbaar, wel zo fijn!

webcamcheck

4 thoughts on “Hypotheek24 helpt nu ook via de webcam

  1. This design is wikecd! You most certainly know how to keep a reader amused.Between your wit and your videos, I was almost moved to startmy own blog (well, almost HaHa!) Excellent job.I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it.Too cool!

  2. vreemd dat dit gewoon door ieeeredn is op te vragen bij het Kadaster. Daar komt het nl vandaan.Doel in ons geval is om te kunnen kijken wat de onderhandelingsruimte is als je een koophuis gaat kopen.

  3. De doc was er net weer op!Heb er van genoten. Toch onslvrteebaar dat iemand zich wil laten opsluiten van de buitenwereld en 25 a 35 jaar aan een boek wil werken.. crazy toch!?

  4. Het lijkt me een interesant boek, alle kienns van de wereld, maar dat bood de slang Adam en Eva ook aan dus k’denk dat je ermee voorzichtig moet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *