ZorgKiezer.nl directeur Peter Ruys te gast bij Tros Radar over zorgverzekering

Nu alle premies voor 2010 bekend zijn is het jaarlijkse vergelijken van zorgverzekeringen weer begonnen. TrosRadar besteedde vanavond in haar uitzending aandacht aan de verschillen tussen de diverse vergelijkingssites voor zorgverzekeringen. 

Ook ZorgKiezer.nl directeur Peter Ruys was te gast in de uitzending. Hij zoomde in op het feit dat ZorgKiezer, in tegenstelling tot een aantal andere partijen alle zorgverzekeringen van alle zorgverzekeraars presenteert. Ook worden op de site sinds vanavond voor het eerst alle kortingen getoond,zodat een verzekerde de hoogste korting kan opzoeken.

ZorgKiezer is een onafhankelijke vergelijkingssite en sluit zelf geen verzekeringen af en is ook geen financiele tussenpersoon. Zij ontvangt een beperkte financiele vergoeding van circa 10 euro voor het doorsturen van offerteaanvragen aan de verzekeraars.

1 thought on “ZorgKiezer.nl directeur Peter Ruys te gast bij Tros Radar over zorgverzekering

  1. Na het ondergaan van een heanisoperrtee in mei 2010 heb ik 1,5 jaar gerevalideerd. Na deze revalidatieperiode waarin ik veel dingen opnieuw heb moeten leren, had ik nog problemen met mijn korte termijn geheugen, ik ben 23 jaar oud en moet veel dingen opschrijven om te onthouden wat moet gebeuren. In januari j.l. heb ik een eeg-scan van mijn hersenen laten maken en sinds februari onderga ik 2 keer in de week neurofeedback behandelingen bij mijn psycholoog. In het begin kon dit nog tegen een kleine vergoeding per behandeling maar nu Zilveren Kruis Achmea gestopt is met de vergoeding van desbetreffende behandelingen ben ik genoodzaakt te stoppen met de neurofeedback behandelingen omdat het zelf betalen van de behandelingen met een uitkering niet langer haalbaar is.Ik vind het vreselijk dat de neurofeedback behandelingen nu zullen stoppen want naast de rust die ik ervaar in mijn hoofd merk ik dat mijn korte termijn geheugen steeds beter wordt. Ook het UWV verwacht, door ervaringen met eerdere cliebnten, grote resultaten van de neurofeedback behandelingen. Nu de behandelingen stopgezet worden zonder dat ik (en velen met mij) uitbehandeld ben, ben ik bang voor de gevolgen; het zal veel meer tijd in beslag nemen om mijn werk te hervatten. Het kan toch niet waar zijn dat wij moeten lijden onder deze beslissing en moeten stoppen met de behandelingen!!!!!!!????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *